La Poliția orașului Gura Humorului s-a prezentat luni, 23 iunie, un bărbat de 23 ani, din comuna Valea Moldovei, care a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii din localitate, a fost înşelat de un bărbat necunoscut, cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Din verificări a rezultat că în ziua de 23 iunie, bărbatul s-a deplasat de la domiciliu în oraşul Gura Humorului, pentru a efectua un schimb valutar. În jurul orei 08.30-09.00, în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii, în apropierea unui case de schimb valutar, a fost acostat de o persoană de sex masculin, care l-a întrebat dacă doreşte să schimbe euro, apoi i-a propus efectuarea unui schimb mai avantajos faţă de cel afişat la casă. S-au deplasat în spatele clădirii, unde partea vătămată i-a înmânat necunoscutului suma de 760 euro, urmând ca cel din urmă să-i înmâneze suma de 3350 lei. După efectuarea schimbului, bărbatul a constatat că a fost înşelat cu suma de 1830 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.