Panoramic Colibița și-a lărgit gama de activități pentru turiști. Dacă până acum cei care optau pentru serviciile de cazare puteau să experimenteze piscina sau să zboare cu elicopterul, din această lună iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de un patinoar care poate găzdui chiar și partide de hockey.

Programul de funcționare este de luni până vineri de la 14:00 la 21:00, cu pauză între orele 17:00 și 18:00 pentru refacerea gheții și sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 21:00, cu două pauze pentru refacerea gheții, între orele 13:00 și 14:00 și 17:00 și 18:00.

Intrarea la patinoar costă 20 de lei, iar închirierea patinelor costă 15 lei.

De menționat este că frații Gîvan s-au gândit la toate, astfel că, cele mai gustoase plăcinte și sandwich-uri de la Delice Pan, dar și nelipsitul vin fiert pot fi achiziționate de lângă patinoar.

„Chiar ne bucurăm că am reușit să animăm atmosfera în Colibița! Vă așteptăm cu drag, oriunde ați fi cazați! Avem și vin fiert, un ceai fierbinte, plăcinte și sandwichuri calde!”, au precizat administratorii.
Reamintim că anul acesta a fost inaugurat Hotelul Panoramic Colibița, o locație inedită care se bucură de un real succes.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.