Bucovinenii iubitori de bun gust și servicii de cea mai înaltă calitate, atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber, tocmai își pot adăuga o locație în plus pe lista locurilor de „văzut măcar o data”: PANORAMIC COLIBIȚA.

Complexul, inaugurat miercuri, 28 iulie, în cadrul unui eveniment festiv, reprezintă un proiect comun al fraților Gîvan: Adrian, Nicolaie și Ionuț, ce s-au încăpățânat să spargă tiparele și au și reușit.

Astăzi, investiția lor este comparată cu cele mai luxoase complexuri turistice din Grecia sau Turcia, cei prezenți la inaugurare fiind extrem de surprinși de ceea ce au reușit să facă, alături de echipa lor, frații Gîvan, în nici un an.

PANORAMIC COLIBIȚA punctează, astfel, cum nu se putea mai frumos, profesionalismul pe care frații Gîvan l-au demonstrat și prin AMICII BUILDING și DELICE PAN.

 Resortul oferă turiștilor condiții de cazare excepționale în cele 15 apartamente și 3 camere, asigurând o capacitate totală de cazare de 70 de locuri. Fiecare cameră are dresignul său propriu, iar trei dintre apartamente au pe terasă jacuzzi.  

Tot la PANORAMIC COLIBIȚA turiștii găsesc și o sală de conferințe și un cinematograf cu o capacitate de 43 de locuri, precum și o piscină „Infinity Pool”, aceasta fiind vedeta complexului și motivul în plus pentru a ajunge aici.

De asemenea, complexul are saună uscată, saună umedă, salon de masaj, sală de jocuri, aparate fitness, spații de joacă amplasate în aer liber și zone de recreere, semn că frații Gîvan chiar s-au gândit la toate cerințele unui turist.

Totodată, restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și o terasă unde turiștii pot lua masa în timp ce privesc „marea de la munte”.

Și da, standardele înalte chiar îi reprezintă pe cei de la PANORAMIC COLIBIȚA: oaspeții pot ajunge aici chiar și cu elicopterul din dotare, iar cei care își doresc doar un zbor de agrement deasupra Colibiței pot beneficia inclusiv de acest serviciu.

Inaugurarea, de asemenea, la înălțime

Lansarea conceptului PANORAMIC COLIBIȚA a debutat cu o slujbă de sfințire oficiată de un sobor de preoți, precum și cu discursurile oficialităților și ale gazdelor.

„Felicitări pentru curaj și viziune! Să vă treacă pragul și să urce pe <<acoperișul Colibiței>> cât mai mulți turiști și bistrițeni care să se bucure de tihnă, în locul de poveste pe care l-ați clădit”, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud.

La rândul său, deputatul Bogdan Ivan a salutat inițiativa tinerilor Gîvan, despre care a spus că veghează deasupra lacului Colibița”.

Din județul Suceava au luat parte la eveniment și primarii din comunele Crucea și Poiana Stampei, Dorin Rusu și Viluț Mezdrea.

A urmat apoi o cină festivă cu muzică de calitate și invitați speciali: Florentina și Petre Giurgi fiind unii dintre ei.

Fără unul dintre ei n-ar mai fi la fel…

Firesc, după vizionarea unei asemenea investiții, ajungi să te întrebi ce stă la baza succesului fraților Gîvan, însă asta este cel mai simplu de aflat.

Toți cei care îi cunosc încep să îi descrie ca fiind extrem de serioși în ceea ce fac, profesioniști și corecți.

Mai mult, cei care fac parte din echipa fraților Gîvan ajung să creadă că aceștia se completează atât de bine încât fără unul dintre ei n-ar mai fi la fel…

„Fiecare are rolul lui și contribuția lui, de aceea rezultatul este întotdeauna unul lăudabil, iar PANORAMIC COLIBIȚA este cea mai frumoasă dovadă.

Încununează, practic, experiența și munca de echipă a celor trei frați”, ne-a declarat unul dintre colaboratorii tinerilor.

Indiferent dacă spunem AMICII BUILDING, DELICE PAN sau PANORAMIC COLIBIȚA spunem Adrian, Nicolaie și Ionuț, trei frați ce au crezut în potențialul lor, dar nu au ezitat niciodată să muncească, de cele mai multe ori, mai mult decât angajații lor, pentru că dincolo de aplauze și felicitări stau ore nedormite, griji și sute de telefoane.

De aceea, Modestia, virtutea care atât de frumos îi caracterizează, precum și Credința că poți fi un profesionist și în țara ta, în satul tău, fac din frații Gîvan un model pentru cei care ajung să îi cunoască.

Și poate din aceleași motive, Dumnezeu îi așează pe culmi nebănuite…!

Despre autor

Postari asemanatoare

2 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.