Panoramic Colibița, locația ce s-a dovedit a fi din ce în ce mai  vizitată de către suceveni, vine în această perioadă cu oferte ce nu merită ratate, mai ales de către cei care nu au ajuns până acum aici.

Pachetul de Sf. Andrei, de exemplu, vine cu o reducere de 20%, dar și cu noutăți menite să facă din timpul petrecut aici, unul greu de uitat. Turiștii vor avea parte și de o cină tradițională, de un foc de tabără și de un concert de pian și voce.

De asemenea, gazdele au pregătit deja și oferta de Moș Nicolae, în scurt timp urmând să publice și ofertele de Crăciun și Revelion.

Panoramic Colibița s-a transformat în scurt timp într-un fenomen, într-o stare de spirit, fiind mai mult decât o locație cu servicii de calitate.

Nu e de mirare, astfel, că sucevenii preferă acest loc. Cei care au vizitat Panoramic spun că acolo au învățat ce înseamnă cu adevărat „Carpe Diem”.

„Tocmai asta îți arată Panoramic: să iei viața mai ușor, să respiri, să zâmbești, fără griji pentru mâine, fără stres, să nu aduni lucruri, ci clipa de acum. Peisajul, piscina, serviciile de înaltă calitate și ospitalitatea angajaților sunt, de asemenea, ingredientele ce dau savoare clipei”, mărturisesc turiștii.

De ce Panoramic este altceva?

Panoramic Colibița a reușit până acum să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi în materie de turism pentru că fiecare detaliu din acest proiect a fost gândit cu maximă atenție și seriozitate.

Astfel, nu doar piscina decupată parcă dintr-o vedere cu BALI, sauna și camerele cu jacuzzi pe balcon  sunt puncte de atracție.

Faptul că aici există și o sală de conferințe și un cinematograf cu o capacitate de 43 de locuri reprezintă un alt avantaj în alegerea locației pentru cei care doresc organizarea unor întâlniri de afaceri și nu numai.

Focurile de tabără, plimbările gratuite cu bicicletele, ședințele de masaj și serile festive sunt, de asemenea, motive în plus pentru a ajunge la Panoramic Colibița.

Și, da, locația este una exclusivistă, iar asta se poate observa și din faptul că turiștii au posibilitatea să închirieze chiar un elicopter  pentru a admira frumusețea zonei, ce aterizează în incinta complexului, iar copiii au o sală de jocuri doar pentru ei, precum și spații de joacă special amenajate.

Nu este de mirare, astfel, că Panoramic Colibița a găzduit deja fețe cunoscute din spațiul public din județul Suceava și din întreaga țară ce au promis că vor reveni curând.

Toamna aceasta a oferit momente de neuitat și cadre de poveste la Panoramic Colibița. Imaginați-vă, însă, o iarnă privită dintr-o piscină cu apă fierbinte și un foc de tabără ce răsare din mijlocul nămeților!

Sau, mai bine, rezervați-vă o cameră acum! Clipa se trăiește. Cea care se amână poate fi pierdută…!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.