Pentru că începutul anului școlar se apropie cu pași repezi, cum ar fi să ai la dispoziție, într-un singur loc, toate rechizitele școlare de care are nevoie copilul tău, fără să mai fii nevoit să bați la pas magazinele, să stai la cozi interminabile și să cari cumpărăturile după tine. Office Direct.ro, cel mai popular site de birotică și papetărie din România, îți pune la dispoziție, atât rechizite școlare, cât și accesorii și tehnică de birou, sisteme de afișare, de organizare și arhivare, instrumente de scris și accesorii IT. De asemenea, cu un singur click, toate produsele vor fi livrate rapid la ușă în termen de  24 – 48 de ore la comenzile de peste 100 de lei în București și la cele de peste 200 de lei în restul țării, transportul fiind gratuit, indiferent de greutate.

Trebuie menționat că majoritatea produselor sunt livrate direct din depozitul Office Direct, pentru o mai mare eficiență, iar prețurile au minim de variații în timp și sunt în cel mai bun raport cu calitatea acestora.

Dacă vrei să luminezi camera personală, biroul sau sufrageria, AICI găsești o gamă variată de lămpi care îți aduc un plus de confort.

Fie că stai de foarte multe ori peste program, fie că afară este un cer noros și abia mai distingi cu ochiul liber foile de pe birou, o lampă cu lumină caldă nu doar că îți luminează până și cele mai întunecate ore de program, dar poate sparge și monotonia oferită de un birou sobru.

Ajustabile, cu braș flexibil, cu port USB sau ceas și suport pentru pixuri, magazinul online Office Direct îți pune la dispoziție lămpi de birou de o calitate superioară, la cele mai bune prețuri. Oferta magazinului poate fi consultată AICI, consultanții Office Direct fiind la dispoziția dumneavoastră pentru informații suplimentare.

Dacă vrei să îți cumperi cea mai bună lampă de birou, sunt câteva aspecte ce țin de modul în care acest corp de iluminat este util în spațiul tău de lucru. Așadar, o lampă pentru birou trebuie să aibă dimensiunile potrivite, în funcție de biroul tău și unghiul de lumină reglabil.

Magazinul Office Direct vă mai pune la dispoziție și o gamă variată de cutii poștale menite să asigure securitatea corespondenței dumneavoastră.

Cutiile sunt confecționate din materiale care le conferă durabilitate și au sisteme mecanice de închidere. Sunt ușor de montat și vin însoțite cu două chei.

Trebuie precizat că orice cutie poștală are o fantă prin care sunt introduse documentele și o ușiță prin care sunt scoase. Puteți opta pentru o variantă cu fanta în ușiță sau o variantă care are fanta separată de ușiță. Cea din urmă este perfectă pentru casă, deoarece iți permite să îți iei corespondența fără a ieși din curte.

Cutia poștală poate să fie extrem de importantă, atât din punct de vedere social, cât și estetic. Asigură-te, așadar, că alegi cutia perfectă!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.