Cercetările în dosarul privind alegerile locale din Sectorul 1 Bucureşti, aflate în instrumentarea Secţiei pentru infracţiunilor din justiţie, nu au fost finalizate, a anunţat joi Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ). De asemenea, PÎCCJ menţionează că din verificările efectuate nu s-a putut stabili diferenţa de voturi între candidaţi, nefiind finalizate activităţile dispuse de către procuror.

„În cauza privind alegerile locale din Sectorul 1 Bucureşti, aflată în instrumentarea Secţiei pentru infracţiunilor din justiţie, activităţile dispuse de procurorul de caz prin ordonanţa din data de 5 februarie 2021 nu au fost finalizate, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti solicitând motivat prelungirea termenului stabilit pentru aducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor fixat”, potrivit comunicatului transmis de  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul PÎCCJ.

Totodată, potrivit sursei citate, a fost prelungit şi termenul de finalizare a cercetărilor din acest dosar. „Luând în considerare complexitatea procedurilor şi volumul mare de muncă pe care îl implică, procurorul de caz a aprobat solicitarea menţionată şi a fixat un nou termen de finalizare, respectiv 1 august 2021” precizează sursa citată.

 

 

Sursa: PS NEWS

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.