Referitor la situația înregistrată în ziua de 19 iulie 2019, la Vatra Dornei, Compartimentul informare și relații publice al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a făcut câteva precizări.

„Parchetul Militar Iași a preluat ancheta și efectuează cercetări cu privire la modul de acțiune al jandarmilor care au intervenit în data de 19 iulie 2019 pentru soluționarea unei sesizări în localitatea Vatra Dornei, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va da tot concursul autorităților pentru finalizarea anchetei.
Menționăm că în ziua de 19 iulie a.c., o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.
Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare.
La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate”, se arată în punctul de vedere transmis de Compartimentul de informare și relații publice al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.