Comuna Mănăstirea Humorului are în dotare, începând de luni, 6 septembrie, un tractor nou. Anunțul a fost făcut de către edilul Viorel Croitoru care a precizat că utilajul a fost achiziționat de la SC MAVI PROD SRL REGHIN și este unul dintre cele mai performante utilaje de producție românească.

Tractorul agricol are în dotare o remorcă de 6.050 kg și o lamă de deszăpezire și este echipat cu tracțiune 4X4, scaun dublu, compresor, și dispune de sistem de frânare hidraulic multi-disc. De asemenea, remorca este necesară pentru lucrări de reabilitare a drumurilor din comună, pentru decolmatarea podețelor și transportul rezidurilor rezultate în urma lucrărilor de întreținere a spațiilor verzi. Lama pentru deszăpezire are o lățime de lucru de 2.600 mm și este necesară în sezonul rece pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

„Suntem mândri că am atins încă un obiectiv important, pe lângă altele ce ni le-am propus să le realizăm! Vă prezentăm noua bijuterie a comunei noastre! Anul viitor ne propunem să achiziționăm și alte accesorii pentru tractor necesare întreținerii drumurilor comunale, respectiv freză pentru cosit șanțuri, mătură rotativă pentru curățarea drumurilor, precum și o vidanjă dotată cu o motopompă care are un timp de încărcare de trei minute pentru 12 tone”, a transmis edilul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru.

Trebuie precizat că această investiție a fost realizată cu bani de la bugetul local al comunei Mănăstirea Humorului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.