Parcul Central din comuna Dorna Candrenilor și-a schimbat fața. Edilul Dănuț Candrea a precizat că un hectar din suprafața totală a parcului, care are patru hectare, a fost modernizat în această primăvară. Acesta a informat că fondurile alocate acestui obiectiv sunt de la bugetul local al comunei, iar valoarea investiției este de 100.000 de euro.

Lucrările au constat în amplasarea de bănci, construirea unui foișor, plantarea de arbori ornamentali și amenajarea mai multor alei pietonale. De asemenea,  pe suprafața modernizată a parcului a fost amenajat și un loc de joacă modern, cu covor cauciucat, astfel încât cei mai mici cetățeni ai comunei să se poată juca în siguranță.

„Anul acesta am modernizat un hectar din suprafața totală a parcului central, urmând ca până la redeschiderea Stațiunii Balneoclimaterice Dorna Candrenilor să finalizăm modernizarea întregii suprafețe. Vreau să mulțumesc firmei care a realizat lucrările, o firmă serioasă, cu oameni profesioniști care au muncit zi de zi de la 6:00 dimineața până seara târziu astfel încât proiectul nostru să se transforme într-o reușită. Chiar dacă ploile din primăvară ne-au dat bătăi de cap, constructorii au dat dovadă de seriozitate și au finalizat lucrările într-un timp scurt”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Edilul a adăugat că această investiție deservește atât locuitorilor comunei, cât și turiștilor care aleg să viziteze localitatea pe care o reprezintă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.