Cu ajutorul noii game de seminee decorative sau electrice, veți avea ocazia să petreceți timp de calitate în compania familiei sau persoanei iubite, într-un loc guvernat de atmosfera de intimitate a focului virtual, pe întreg parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură activă! Specialiștii de la PEFOC, cu cele peste două decenii de expertiză în industria dispozitivelor premium de încălzire și decor, ne propun aceste dispozitive extrem de accesibile ca și preț, ideale pentru apartamentele de la bloc și încăperile de dimensiuni medii sau mici.

Personalizați-vă camera după bunul plac cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la câțiva centimetri de șemineu. De la modern la clasic, montat pe perete sau de tip portal, alege-ți un semineu electric care se potrivește cu decorul și personalitatea ta! Dispozitivele electrice din gama meșterilor sibieni sunt soluții convenabile în primul rând, datorită faptului că, nu necesită instalarea unui coș de fum sau al unui sistem de ventilație, modelele electrice devenind o alternativă ieftină la șemineul tradițional pe lemne.

Nu au nevoie de niciun tip de structură de ventilație permanentă și pot fi așezate în fața unui perete sau mutate în alte încăperi, după bunul plac. Șemineul electric poate fi instalat în orice cameră a locuinței fără nicio intervenție asupra construcției clădirii. După conectarea la sursa de alimentare, șemineul va funcționa instant, permițându-vă automatizarea contactului la pornire, oprire și setarea temperaturii în funcție de nevoi și preferințe. 

De exemplu, șemineele electrice TAGU disponibile în oferta profesioniștilor de la PEFOC, se asamblează în doar 30 de minute, au rame din lemn finisate cu furnir de cea mai bună calitate și se bucură de un design european deosebit, redat de finisajele cu bun gust și culori care se potrivesc cu orice stil arhitectural sau decor interior. Pe lângă performanțele tehnice, producătorul a ales să nu neglijeze nici partea de design, acestea prezentându-se absolut spectaculos.

Setează-ți starea de spirit în locuința ta, cu un dispozitiv termic TAGU mult mai accesibil decât orice semineu ieftin! Adevărată piesă de mobilier, șemineul electric conferă o imagine strălucitoare în living grație flăcărilor LED cu aspect natural care funcționează cu sau fără căldură, fără să conteze anotimpul sau vremea de afară. Șemineele electrice marca TAGU sunt fix ce aveți nevoie, oricare ar fi stilul vostru de viață și indiferent de designul casei sau al apartamentului.

Dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea, visezi la seri petrecute alături de familie în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional, atunci, șemineele electrice din oferta experților de la Sibiu, reprezintă alternativă perfectă și pe care și-o poate permite oricine, indiferent de buget.

În plus, pe lângă dispozitivele pe curent sau bioethanol, în magazinul on-line pefoc.ro ai acces la un stoc propriu de peste 9000 de produse și accesorii care formează o gamă completă de șeminee tradiționale, atât pe gaz, cât și pe lemne sau peleți, sobe rustice sau moderne, coșuri premium de fum, încălzitoare de terasă, alături de servicii impecabile de montaj, garanția calității și livrare gratuită la domiciliu – totul ca să pui doar pe foc, în timp ce de restul, se ocupă meșterii adevărați!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.