Miercuri, 23 aprilie, Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava (librăria cu ceainărie care oferă carte, ceai, muzică şi dichis) găzduieşte începând cu ora 18.00, o discuţie cu psihologul Ramona Axenti, având ca suport cartea „Părintele eficient”, de Thomas Gordon.

Dr. Thomas Gordon (11 martie 1918 – 26 august 2002) a fost un reputat psiholog american, considerat pionier în domeniul deprinderii abilităților de comunicare și al promovării metodelor de aplanare a conflictelor, având ca public țintă părinții, profesorii, liderii, femeile, tinerii și agenții de vânzări. Modelul dezvoltat de acesta a devenit cunoscut ca Modelul/Metoda Gordon, reprezentând un sistem complet de construire și menținere a relațiilor interumane.

Ideea de bază este aceea că puterea manifestată prin coerciție nu face decât să denatureze relațiile familiale și sociale. Alternativa, dobândirea unor abilități de comunicare și soluționare a divergențelor, cu aplicabilitate în familie, la școală, ori la serviciu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.