Duminica trecută, pe 16 ianuarie, D. A., de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Vectra, pe DC Pârăul Arinului, din comuna Dorna Arini, ajungând într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate, a derapat  şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Evident, D.A. nu posedă permis de conducere, tânărul spunându-le polițiștilor că autoturismul a fost luat fără acordul părinților din curtea locuinței.

Find rănit, minorul a fost internat în perioada 16 -19 ianuarie 2022 la Spitalul Județean de Urgență Suceava și ulterior a necesitat câteva zile de îngrijiri medicale.

Imediat după accident, ”șoferul”  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Conform Buletinului de analiză toxicologică emis de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava,  băiatul avea o alcoolemie  de 1,76%o  la prima probă şi alcoolemie de 1,66%o  la a doua probă.

A fost deschis dosar de cercetare penală și joi, 27 ianuarie, tânărul D.A. a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.