Poliția orașului Salcea a fost sesizată în data de 15 iunie, cu privire la faptul că la Secția UPU a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava s-a prezentat un bărbat de 39 ani, din orașul Salcea, localitatea Văratec, care prezenta mai multe plăgi înţepate în zona toracelui, însă a refuzat internarea.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta are o relație cu o femeie din localitatea Văratec, relație cu care membrii familiei femeii nu sunt de acord. În seara zilei de 14 iunie, bărbatul s-a deplasat la locuința femeii și a stat de vorbă cu aceasta în dreptul porții de acces în curtea locuinței. La un moment dat, tatăl femeii, în vârstă de 62 de ani, a venit pe strada din fața locuinței, împrejurare în care i-a văzut pe cei doi stând de vorbă.

Cunoscând relația celor doi, tatăl a scos din buzunar un cuțit tip briceag cu care a lovit partea vătămată, prin surprindere, la nivelul toracelui, cauzându-i mai multe plăgi. În aceste condiții, victima a fugit la domiciliu, iar în dimineața zilei de 15 iunie s-a deplasat la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu autoturismul fratelui său. Aici i-au fost acordate îngrijiri medicale și a refuzat internarea.

S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări față de suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „portul fără drept a unui obiect anume confecționat pentru tăiere în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică” și „loviri sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.