A fost stabilită componența nominală a birourilor de conducere ale Comisiilor permanente din Senat. Din ce Comisie face parte Ovidiu Donțu, Gheorghe Flutur, Vasilica Steliana Miron, Neculai Bereanu și Mihai Neagu afli din articolul următor.

Ieri a fost prima ședință a senatorilor în noua legislatură. Ședinţa a fost condusă de decanul de vârstă al senatorilor, domnul senator Eugen Durbacă, asistat de cei mai tineri patru senatori, şi anume: Miron Vasilica Steliana, Vâlcov Darius Bogdan, Florian Daniel Cristian, Rogojan Mihai Ciprian.

Şedinţa plenului Senatului, care s-a desfăşurat joi, 20 decembrie 2012, a avut pe ordinea de zi constituirea comisiilor permanente ale Senatului şi prezentarea componenţei nominale a birourilor de conducere ale comisiilor permanente ale Senatului, după alegerea acestora în cadrul şedinţelor comisiilor permanente. În debutul lucrărilor, preşedintele nou ales al Senatului, Crin Antonescu, a adresat plenului un mesaj prilejuit de alegerea în funcția de președinte.
După aprobarea ordinii de zi şi a programului de lucru al zilei, precum şi a programului de lucru al săptămânii următoare, care va cuprinde activitate în circumscripţiile electorale, Senatul a aprobat, cu unanimitate de voturi, componenţa nominală a fiecărei comisii permanente, rezultată în urma propunerilor făcute de reprezentanţii grupurilor parlamentare, precum şi componenţa nominală a birourilor de conducere ale comisiilor permanente ale Senatului.

Ovidiu Donțu (PSD) senator în colegiul 3 Fălticeni face parte din Comisia Juridică a Senatului. Tot din această comisie va face parte și Vasilica Steliana Miron (PP-DD).

Neculai Bereanu(PSD) face parte din Comisia pentru privatizare şi administrarea activelor statului.

Mihai Neagu (PC) face parte din Comisia economică, industrii şi servicii, în timp ce Gheorghe Flutur (PDL) a fost ales președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.