Înțelegând necesitățile și suferințele sucevenilor, precum și ale personalului medical din județ cauzate de absența materialelor de protecție împotriva coronavirusului SARS-CoV-2, parlamentarii PSD de Suceava au reușit să doneze zilele acestea 12 000 de măști FFP2 și FFP3 celor aflați în nevoie.

Anunțul a fost făcut de senatorul Ioan Stan, președintele organizației județene PSD Suceava.

„Acestea au fost distribuite căminului de bătrâni de la Bogdănești, Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică, spitalelor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni. Această acțiune a fost precedată de o donație în bani către spitalele de la Fălticeni și Suceava. Menționăm că vor urma și alte achiziții de materiale sanitare și de protecție care vor fi donate, la rândul lor, instituțiilor și persoanelor aflate în dificultate.

Căutăm ca prin astfel de acțiuni să venim în întâmpinarea nevoilor reale ale sucevenilor care se confruntă cu epidemia de Covid 19, încercând să-i ajutăm pe aceștia să treacă mai ușor peste această perioadă extrem de grea pentru toți”, a transmis senatorul Ioan Stan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.