Clădirea Parlamentului a fost spartă noaptea trecută, a anunţat Poliţia. Un tânăr beat a sărit gardul, a intrat în curte, a spart un geam şi a pătruns în clădire.

Un bărbat în stare de ebrietate a fost prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, după ce a sărit gardul şi apoi a spart un geam pentru a intra în clădire. Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie. În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

„În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate. 

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a anunţat Poliţia într-un comunicat, relatează observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.