Deputatul de Suceava Ovidiu Iane şi-a luat copilul de 7 ani în plenul Parlamentului. Întrebarea noastră e una firească, aş spune, având în vedere activităţile din renumita instituţie: O fi fost la ora de somn micuţul?

Ecologistul Ovidiu Iane, pesedist deputat de Suceava, şi-a luat ieri, 13 februarie, odrasla în plenul Parlamentului, conform România TV. Din punctul de vedere al lui Iane, gestul său e unul absolut firesc, având în vedere că nu a avut cu cine să îşi lase băieţelul de 7 ani. „Am venit că a trebuit să-l iau de la şcoală şi să stau cu el. N-am avut cu cine să-l las. I-am explicat cum e procedura, cine ia cuvântul. Nu cred că e vreo problemă faptul că nu am cerut derogare”, a afirmat deputatul în fața presei. Ovidiu Iane a împărţit banca de parlamentar cu fiul său, explicându-i tot ce se petrece în sala plenului reunit.

În general, copiilor nu le place să doarmă la amiaz, motiv pentru care credem că au fost şi momente de plictiseală pentru junior. Trecând peste asta, micul vizitator a părut încântat de cele văzute, spunând chiar că ar vrea să devină el însuşi deputat. „Mi-a plăcut că are foarte multe camere şi că e foarte mare şi mi-a plăcut când m-am dus în sala aceea. E prima dată când vin”, a răspuns copilul întrebărilor reporterilor.

Din rubrica “AŞA NU”, îi transmitem domnului deputat Iane salutul nostru pentru iniţiativă de a încuraja tinerii să se agaţe de politică. Probabil că primul lucru la care s-a gândit Ovidiu Iane a fost la cât mai trebuie să se ţină de scaunul de deputat pentru a-l lăsa moştenire propriului sânge?!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.