Sunt absolut sigur că multă lume din județul Suceava nu îl cunoaște pe unul dintre cei mai longevivi deputați. Prea ocupat cu nerealizările de la București, Eugen Bejinariu a lăsat de izbeliște electoratul care l-a tot trimis în Parlament, ba chiar i-a dezamăgit având în vedere problemele care „au dat” peste el.

bejenariu mare

„Norocul este de partea celor puternici. Fapte, nu vorbe”. Acesta este sloganul deputatului PSD Eugen Bejinariu, cel puțin cu asta ne întâmpină pe site-ul personal. Problema acestuia constă în faptul că nu are nici fapte, nici vorbe. Relaxat din cale afară datorită longevității din Camera Deputaților, Eugen Bejinariu uită că o seamă de oameni, suceveni la bază, de prin zona Siret- Dumbrăveni, au nevoie a fi reprezentați la nivel național. Pentru acest lucru l-au trimis pe Bejenariu, pentru a treia oară, pe un fotoliu cald și bine plătit în Cameră. Și „Beje”, cum îi spun prietenii, i-a răsplătit. Conform scandalului din ultimele luni, acesta a avut mare grijă, alături de alte personaje cunoscute din politică, de licențele Microsoft. Asta în condițiile în care există școli și în Colegiul dânsului în care copiii ies la „toaletă” în curte, nici să nu vorbim de numărul calculatoarelor existente în aceste școli.

Probabil ce nu a înțeles domnia sa deputatul Bejinariu este că nimeni nu e veșnic, și dacă vrea să mai prindă un mandat, după cele trei existente deja în portofoliu, ar trebui să se remarce puțin. Spre exemplu, din 2012 până astăzi, Bejinariu are o activitate parlamentară sub media bunului simț. Adică, în mod normal, ce a făcut el în aproape trei ani de mandat s-ar face în mod normal într-o lună. Dar probabil că se bazează pe faptul că nu sunt foarte mulți suceveni din colegiul domniei sale care să îi urmărească activitatea parlamentară, iar domnul Reman, consilierul de la Cabinetul Parlamentar, nu le va spune că „șefu” o cam „freacă” prin București.

Oricum, sfidarea de care a dat dovadă încă de la crearea site-ului față de electoratul din Colegiul 8, și anume că „norocul este de partea celor puternici”, ar trebui să le dea de gândit acestora în 2016, pentru că înțelegem că ei sunt slabi, neavând noroc(sau parte) de un deputat implicat în problemele comunității. Însă nu a greșit deloc sloganul referindu-se strict la domnia sa, deoarece este puternic, indiferent că norocul i-a tot venit din rândul celor considerați însuși de domnia sa slabi. Altfel, ar fi votat diferit.

Domnule deputat Eugen Bejinariu, vă stăm la dispoziție în eventualitatea în care aveți nevoie de cineva care să vă ajute în problemele de comunicare cu forurile superioare, astfel încât activitatea dumneavostră să se îmbunătățească vizibil, totul în favoarea cetățenilor care v-au ales. Succes în continuare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.