Marți, 22 august, la Consiliul Județean Suceava a avut loc o întâlnire între Gheorghe Flutur si Ion Lungu împreună cu echipe de la CJ si Primăria Suceava pe tema Centenarului – Centenarul Marii Uniri, Centenarul Unirii Bucovinei cu România.
Voi iniția, în prima ședință a CJ, un proiect de hotărâre privind un parteneriat între CJ Suceava și Primăria Suceava pentru a realiza împreună obiective, acțiuni și evenimente pe tema Centenarului. Vom constitui o echipă de lucru formată din 9 persoane, consilieri județeni și specialiști din CJ. Ne propunem să abordăm mai multe domenii, cum ar fi infrastructura și cultura dar și altele”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.
De asemenea, acesta a spus că așteaptă propuneri și idei, ca până la 28 noiembrie să fie finalizat un calendar de evenimente pe Centenar, în județul Suceava.
Vom trimite invitații si celorlalte primării să ni se alăture și de asemenea doresc să colaborăm cu Universitatea, cu cultele și cu societatea civilă”, a completat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.