Reprezentanții partidelor parlamentare vor avea, joi, la Palatul Parlamentului, o întâlnire tehnică pe tema Codului fiscal, retrimis spre reexaminare în Parlament de președintele Klaus Iohannis, potrivit romaniatv.net.

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu anunța recent că, în urma discuțiilor informale care au avut loc în pregătirea acordului politic privind reexaminarea Codului fiscal, s-a convenit data de 20 august, ora 10,00, pentru întâlnirea tehnică, la Palatul Parlamentului.

„Discuțiile tehnice vor fi urmate de discuții politice până la începerea sesiunii extraordinare parlamentare din 25 august”, a declarat Cătălin Predoiu.

Liberalii vor fi reprezentați de secretarul general Marian Petrache și deputatul Eugen Nicolăescu.

Din partea UNPR, la aceste discuții vor participa ministrul Eugen Nicolicea și senatorul Haralambie Vochițoiu.

Mai întâi PNL, apoi UNPR au propus ca toate partidele parlamentare să aibă consultări pe tema noului Cod fiscal care a fost aprobat de Parlament în luna iunie, dar trimis spre reexaminare Legislativului de către președintele Klaus Iohannis.

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a precizat că social-democrații vor fi reprezentați la discuții de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.