Partidul Verde filiala județeană Suceava, prin președintele Dan Acibotăriţă, consideră că statutul României, ca țară, după căderea lui Ceaușescu, era unul extraordinar cu o deschidere incredibilă, putându-se realiza o grămadă de lucruri, mai ales dacă aveam parte de politicieni deștepți, cât de cât onești, patrioți și fără vasalitate în sângele lor.

„În 2018 puteai găsi, la noi, autostrăzi, lefuri și pensii frumoase, o sănătate trainică și o continuitate a culturii milenare. Din nefericire aceste lucruri sunt reale pentru români doar pe hârtie și în vise”, a precizat conducerea partidului.

Verzii suceveni, au constat că toți sunt speciali în România, excepție făcând omul de rând, cel care practic ține statul pe harta geografică a lumii.

„În România avem parlamentari speciali, cu pensii speciale, spunem noi, parlamentari extratereștii, avem primari speciali, care, sărăcuții după ce jecmănesc pe timpul mandatului, lasând comunități întregi fără pământ, drumuri sau utilități, sunt făcuți peste noapte ”eroi locali” cu drept la pensii speciale, dar au uitat că ei și-au dorit să ajungă liderii comunităților locale, mințindu-i pe alegători că sunt cei mai buni.

Mai avem polițiști și servici speciale, iar drept mulțumire s-au trezit și ei cu pensii speciale. Mai avem autostrăzi speciale, executate de bani de americani speciali, iar ușor, ușor tot ce fură și lovește cu bâta un român va ajunge ”un special”, inclusiv ungurii, a declarat Dan Acibotăriţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.