Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualul Prim-Ministrul al României împreună cu Președintele României sunt împotriva românilor, a celor mulți, săraci și neajutorați.

„Nu poți, ca prim-ministru, să ataci la Curtea Constituțională, legea conversiei și să te declari un apărător al românilor, știind că băncile și-au bătut joc de toți cei care au împrumutat bani de la ei, impundând cele mai umile condiții, fără să te aperi legal, dobânzi mari, comisioane inventate. Din cauza băncilor, mulți români și-au luat viața, s-au întâmplat tragedii în familiile românilor, iar dl. Cioloș apără mai departe interesele bancherilor, ci nu pe ale românilor. Încearcă să fii neutru, să nu te amesteci”, se arată în comunicatul PV Suceava.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că președinte Iohannis suferă de ipocrizie.

„Îi place să aibă taxe mai multe, ci nu mai puține, declară una, face altă, se pozează ca apărător al românilor, dar îi plac birurile multe, luxul, după 11  decembrie 2016 vrea să numească un prim-ministru cinstit, mai exat cu numele de Cioloș, care să nu aibă treabă cu justiția, dar uită că dumnealui, ca președinte, are probleme cu justiția”, a precizat reprezentanții Partidului Verde.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.