Partidul Verde filiala județeană Suceava lansează petiția intitulată „Stop rușinii naționale de pe muntele Mestecăniș, numită groapă ecologică”

„Din punctul nostru de vedere această construcție trebuie să fie închisă de către actualul președinte al CJ Suceava, domnul Gheorghe Flutur, sau să-i stabilească o altă destinație decât cea prevăzută. Dumnealui împreună cu vechiul președinte de CJ Suceava, domnul Gavril Mârza, fost șef al PSD Suceava, sunt «nașii» acestei rușini naționale. Din 2007 autoritățile locale cât și cele naționale au permis ca pe un vârf de munte, într-o zonă superbă, mirifică, minunată să se amplaseze o groapă de gunoi. Este inadmisibil cum două partide mari, numite PNL+PDL și PSD să gândească la fel și să accepte construcția unei gropi de gunoi pe un vârf de munte”, susține Dan Acibotăriţă, preşedintele filialei județene Suceava a Partidului Verde.

Cei din Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că există posibilitatea ca această groapă de gunoi, intitulată „Rușinea națională de pe muntele Mestecăniș” să nu-și intre în drepturi este mare. În primul rând depinde de dorința politicienilor suceveni și cei de la nivel național, mai detaliat, ce vrea PNL și PSD, Gheorghe Flutur și Ioan Stan, ținând cont că se apropie alegerile parlamentare, iar în al doilea rând de reacția presei și a societății civile, cu cât este mai mare și mai gălăgioasă, cu atât mai repede se oprește groapa de gunoi de pe Mestecăniș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.