Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde, filiala județeană Suceava, susține că școala reprezintă cea mai importantă etapă din viața unui om.

Cu cât asimilezi mai multe informații, în această perioadă, cu atât ai parte de o viață mai ușoară și luminată. În România, modalitatea de predare, inclusiv împărțirea unui an școlar, a fost modificat în ultimii 25 de ani, lăsând impresia că se dorește distrugerea sistemului de învățământ”, a declarat acesta.

Verzii suceveni consideră că degradarea școlii românești reprezintă o dorință venită de peste hotare și care are ca scop subjugarea poporului român.

Se știe că dacă ai în subordine oameni cu puțină școală sau analfabeți îi poți controla și manevra foarte ușor. De-a lungul istoriei, marii noștri patrioți i-au sfătuit pe români să-și dea copiii la școală, chiar dacă este greu și costisitor. Horia recomanda țăranilor să-și vândă pământul pentru carte copiilor. Numai așa poți să-i învingi pe dușmani. Acum, după sute de ani, același îndemn este valabil. Mergeți la școală, nu o abandonați! Acesta este viitorul”, a mai transmis Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde, filiala județeană Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.