Partidul Verde Suceava consideră că președintele României, Klaus Iohannis, este împotriva românilor.

„Nu vrea să accepte nicio îmbunătățire a traiului. Orice mărire de salariu, a pensiei, reducere de taxe, sunt văzute de dl. Iohannis aproape ca o amenințare la siguranța statului. Dl. Președinte îți dă impresia că dorește să conducă un popor sărac, cu mai puțină carte, cu alte cuvinte ușor de manipulat. Pentru ca România să ajungă un stat măreț și puternic este necesar ca cei ce ne conduc să se gândească la românii simpli, nu la multinaționale sau la cei bogați. Înțelepciunea vine din popor, nu din altă parte”, a declarat Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, filiala județeană Suceava.

De asemenea, verzii suceveni sunt de părere că autoritățile locale și naționale, de cele mai multe ori, au fost total incompetente în perioada anotimpul alb.
„De 27 de ani auzim aceiași placă «ne-a luat pe nepregătite» sau «iarna nu-i ca vara», dar ca cineva să gândească o strategie națională pentru a preveni blocarea traficului când ninge sau să facă o hartă a zonelor unde traficul este îngreunat, mai ales la viscol, pentru România este aproape imposibil. Se vede clar că este o lipsă de informații, colaborare, profesionalism și continuitate între ministere și miniștri. Este greu să progresezi dacă nu se lucrează în echipă”, a mai declarat Dan Acibotăriță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.