Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că zona cea mai frumoasă, verde și plină de viață din municipiul Suceava este parcul Șipote.

Din nefericire, această locație a fost abandonată de ani buni de către autoritățile locale, dar cu toate acestea, sucevenii dornici de cântecele păsărelelor și de mirosul  parfumat al ierbii ies seară de seară la o scurtă plimbare, chiar cu riscul de a se accidenta.

„Noi, verzii suceveni, credem că parcul Șipote, în maximum 60 de zile, se poate transforma într-un minunat loc de promenadă. Și asta doar dacă se vor implica sau vor sponsoriza, firmele mari care au avut nenumărate lucrări în municipiul Suceava. Iar pentru a evita implicarea DNA-ului propunerea vine din partea unui partid care nu are nicio legătură cu administrația municipiului Suceava”, a declarat Dan Acibotăriță.

Acesta precizează că cei de la firma Loial ar putea executa lucrările de iluminat public, General Construct și Victor Construct se pot ocupa de partea de trotuare și zonele de acces, iar de toaletarea pomilor și a zonei verzi se pot implica cei de la Rompeisaj. Pe acest segment un sprijin se poate obține de la Direcția Silvică Suceava și Primăria municipiului Suceava.

„Suntem convinși că cei de la Direcția Silvică Suceava nu vor avea ceva de obiectat în momentul în care cineva dorește să schimbe fața acestui mirific parc, iar primarul și consilierii locali vor avea motive suficiente ca să-i treacă în Cartea de Aur a Sucevei și să-i facă Cetățeni de Onoare pe administratorii firmelor mai sus amintite, deoarece merită să fie pomeniți de istorie”, a mai declarat  Acibotăriță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.