Cu ocazia sărbătorilor pascale, gospodarii din Mănăstirea Humorului își oferă două evenimente culturale, la care vor primi cu siguranță și turiștii care au ales zona Humorului în acest an.

Duminică, 20 aprilie, în organizarea primăriei, la căminul cultural din Mănăstirea Humorului va avea loc un spectacol de cântece și dansuri populare. În deschiderea acestuia se va desfășura concursul de ciocnit ouă, concurs ce se desfășoară între echipa locală și o echipă a orașului Gura Humorului. Atât atmosfera sărbătorească, cât și ineditul concurs care nu se mai desfășoară nicăieri altundeva în țară, pot constitui un motiv pentru vizitarea locului. Evenimentul va debuta la ora 15:00.

Paște la Mânăstirea Humorului(1)

Al doilea eveniment va avea loc luni, 21 aprilie, când locuitorii comunei se vor strânge la căminul cultural, în costume populare, la un nou Bal al Gospodarilor. Cu acest prilej, pe lângă formația invitată să susțină programul artistic, mai mulți interpreți de muzică populară îndrăgiți și apreciați din zonă vor urca pe scenă, pentru a fi alături de concetățenii lor.

Cum știm din experiență că asemenea evenimente merită văzute, vă îndemnăm pe cei care vă aflați în zona Humor să nu le ocoliți. manastirea humorlui

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.