Pastorul penticostal din Suceava trimis în judecată pentru agresiune, viol și corupere sexuală a copiilor săi vrea în libertate. Constantin Pandelea a cerut instanțelor să îi aplice o măsură mai puțin restrictivă susținând că s-ar fi împăcat cu fiicele sale pe care le-a agresta sexual.

Constantin Pandelea (51 ani) a fost arestat preventiv în urmă cu mai bine de un an de zile. Anchetatorii au reținut în sarcina sa o infracțiune de viol în formă continuată, patru infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată și cinci infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului. Victimele sale sunt cei cinci copii ai său, patru fiice și un băiat.

Bărbatul a fost trimis în judecată în august 2020, iar pe 20 septembrie 2021 Judecătoria Fălticeni ar urma să pronunțe prima hotărâre în acest dosar șocant. Pandelea este acuzat că a violat-o de mai multe ori pe una dintre fiicele sale și le-a agresat sexual pe celelalte trei. De asemenea, cei cinci copii ai acestuia a fost supuși de mai multe ori unor agresiuni fizice îngrozitoare.

Dezvăluiri șocante ale victimelor

„Eram loviți frecvent, uneori fără motiv. Eram puși să facem treabă, și în condiții extreme, ploaie, frig, noaptea și eram pedepsiți uneori de neînțeles. Fratele meu a fost pus să doarmă la porci și pe mine m-a amenințat că mă trimite acolo. M-a afectat, întrucât noi nu meritam acele pedepse. Mi-e frică de el și mă gândesc tot timpul că m-ar putea lovi”, a declarat una dintre fiicele pastorului.

One Response

  1. DuDumitrașciuc

    E un om o periculos
    pentru familie..își merită pedeapsa.Te căiești în fața lui D.zeu..nu a statului.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.