Patronul barului Rynox din Suceava, Sorin Tiron, implicat în accidentul de duminică, din localitatea Vârfu Dealului, se află în continuare în stare gravă, la spital, în secția Terapie Intensivă – Ortopedie. În urma fracturilor deschise suferite, acestuia i-a fost amputat piciorul stâng, de la coapsă.

Alături de bărbat, pe motocicletă se afla și iubita sa, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, un traumatism toraco-abdominal pelvin și un traumatism al genunchiului stâng.
În accident a mai fost implicat un motociclist care a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial, traumatism de coloană cervicală, toraco-abdominal drept, de gambă și de pumn stâng.
Reamintim că, duminică, 2 iunie 2019, în jurul orei 17:30, pe DN 2E, km 34+300 m, în localitatea Vârfu Dealului, comuna Pârteștii de Jos, un bărbat de 32 ani, din comuna Vadu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, din cauza faptului că a circulat prea aproape de axul drumului, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de către Sorin Tiron, de 50 ani, din mun. Suceava, care circula de asemenea aproape de axul drumului.
După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă motocicletă, condusă regulamentar din sens invers de un bărbat de 43 ani, din comuna Ipoteşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.