Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni cu trei autospeciale şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vultureşti cu o autospecială au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui puternic incendiu produs joi, 09 octombrie, la ora 03.41, la un spaţiu de comerţ situat în localitatea Mereni.

La sosirea echipajelor, comandantul acestora a constatat că incendiul se manifesta generalizat atât în interiorul clădirii, cât şi la acoperişul acesteia, existând pericol de propagare la un imobil situat la circa 3m distanţă.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, operaţiunile de stingere finalizându-se la ora 07:15. Au ars planşeul şi acoperişul, elemente de mobilier, diverse mărfuri şi aparatură electrocasnică.

Cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric produs ca urmare a utilizării unui conductor electric defect.

Prin intervenţia pompierilor militari şi civili s-a reuşit salvarea construcţiei aflată în apropiere şi, parţial, a imobilului afectat de incendiu şi a bunurilor existente în acesta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.