La 18.04.2020, orele 12:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din com. Cornu Luncii, cu privire la faptul că pe raza satului Sasca Mare are loc o bătaie, iar victimă este V.I în vârstă de 39 ani.

            S-a constatat că în jurul orelor 12:00, în timp ce L. M. de 19 ani și Ș. F. de 18 ani din Cornu Luncii se deplasau pe jos către domiciliu pe str. Privighetorilor de pe raza satului Sasca Mare, au fost întâmpinați de către V. I și V. E de 18 ani, care au ieșit din curtea locuinței lor, împrejurări în care, pe fondul unor divergențe mai vechi, cei în cauză s-au luat la bătaie, lovindu-se reciproc, V. I și V. E. suferind leziuni ușoare.

           La fața locului a sosit o ambulanță care i-a transportat pe V.I și V. E la Spitalul orașului Gura Humorului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

            Toți cei patru au fost sancționați contravențional conform O.M. 3/2020 fiecare cu suma de 2000 lei, întrucât nu aveau asupra lor declarația pe proprie răspundere completată.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ”lovirea sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Cornu Luncii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.