Sâmbătă, în jurul orei 13:00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, patru persoane necunoscute au sustras deșeuri feroase din curtea unei societăți comerciale.

Paznicul societății, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce-și desfășura atribuțiile de serviciu, în după-amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 12:40, a depistat în curtea firmei, patru bărbați care aveau asupra lor câte un sac cu materiale feroase.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma activităților întreprinse, polițiștii au identificat  pe strada Cuza Vodă, un bărbat de 38 de ani și un minor de 16 ani, ambii din comuna Șcheia, care se deplasau cu un faeton în care aveau un sac cu mai multe cabluri din cupru și care au recunoscut parțial comiterea faptei, declarând că au sustras deșeurile feroase împreună cu un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Șcheia.

Polițiștii au identificat abandonate în zonă, mai multe deșeuri feroase și trei saci în care se aflau piese și componente uzate de la diverse utilaje (roți dințate, lanțuri, arcuri etc.).

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi participaţia autorilor, urmând ca în funcţie de rezultat, să fie propuse măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.