În urma investigațiilor efectuate de polițiști, miercuri, 29 octombrie, au fost identificați autorii furtului din 28 octombrie din locuința unei femei de 43 de ani, din municipiul Rădăuți, ca fiind patru minori de 16, 15 şi doi de 14 ani, toți din municipiul Rădăuți.

Astfel, s-a reușit recuperarea mai multor bunuri care fac obiectul și altor cauze penale aflate în lucru, fiind probată activitatea infracțională a autorilor și în cazul unui furt din imobilul în construcție din noaptea de 27 spre 28 octombrie, persoana vătămată fiind un bărbat de 44 ani, din municipiul Rădăuţi, faptă sesizată din oficiu la 29 octombrie.

Întrucât minorul de 16 ani a încălcat măsura controlului judiciar, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu privire la înlocuirea acesteia cu măsura internării într-un centru de reeducare.

Față de ceilalți trei autori se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați Serviciului de Medicină Legală, în vederea expertizării psihiatrice pentru stabilirea discernământului în momentul comiterii faptelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.