Vineri, în jurul orei 15:30, o patrulă din cadrul Postului de poliție Stulpicani, în timp ce efectua un control pe linie de pază la sediul unei societăți comerciale din localitate, a surprins în flagrant, patru localnici cu vârste între 17 și 28 de ani, care, în lipsa paznicului, sustrăgeau dintr-o hală obiecte metalice și accesorii de la instalația electrică.

După circa 10 minute, a sosit la fața locului și paznicul societății, un bărbat de 56 ani din comuna Vama, care a declarat polițiștilor faptul că, nu cunoaște modul în care autorii au pătruns în curtea și hala societății și au sustras  bunurile.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în  cursul zilei, cu acceptul paznicului, care a primit o sumă de bani, autorii au pătruns în incinta societății, de unde au sustras calorifere din fier, ventilatoare cu motoare electrice, cabluri electrice, componente de la instalația electrică și motoare electrice montate pe utilajele de tâmplărie. Bunurile au fost recuperare și predate reprezentantului societății.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.