Rezultatele concursului național de Titularizare 2021 au fost publicate de către Ministerul Educației. Astfel, la nivelul județului Suceava au fost obținute patru note de 10 (zece), la disciplinele istorie, educatoare, economic-administrativ și arte vizuale.

Trebuie precizat că 338 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, iar aceștia vor putea participa la ședința publică de repartizare pe posturile titularizabile din unitățile de învățământ preuniversitar din județ.

De altfel, 276 de candidați au obținut note între 5 și 6,99 și vor putea deveni suplinitori, în timp ce 168 dintre candidați au reușit să obțină note între 1,01 și 4,99.

Procentul de promovare a concursului național de Titularizare 2021, în județul Suceava, înainte de soluționarea contestațiilor, este de 43,5%.

Potrivit calendarului de concurs, contestațiile pot fi depuse astăzi, 27 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, sau pot fi transmise prin mijloace electronice, până la ora 21:00, și mâine, 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 3 august. 

Trebuie precizat că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, minimum nota 5.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.