Restaurarea cazinoului, un centru de loisir, 12 străzi reabilitate și conducta de gaz spre Vatra Dornei sunt cele mai recente proiecte care vor contribui la dezvoltarea municipiului Vatra Dornei.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre principalele proiecte care urmează să fie implementate la nivelul județului Suceava.

La Vatra Dornei este vorba de Centrul de Agrement și Loisir care prevede două terenuri de tenis, două terenuri de handbal, de volei, zonă de plimbare cu bicicleta, o zonă amenajată multifuncțional. La acest proiect în valoare de 700 de mii de euro a fost semnat deja contractul de finanțare”, a declarat Flutur.

El a amintit și de proiectul aflat în precontractare, care prevede reabilitarea a 12 străzi din municipiul Vatra Dornei, proiect ce se ridică la o valoare de 3,2 milioane de euro .

Totodată, 4,9 milioane de euro vor fi alocați pentru reabilitarea  Cazinoului  Băilor din Vatra Dornei.

Îmi amintesc că discutam cu dornenii despre cele două priorități pentru ei: restaurarea cazinoului și conducta de gaz metan. Amândouă sunt în linie dreaptă pentru Vatra Dornei. La gazul metan se așteaptă Hotărârea de Guvern pentru construcția magistraliei de 21 de km de către Transgaz. Primaria s-a implicat activ în scoatera actelor necesare pentru acest proiect și pentru toate celelalte și chiar îl felicit pe primarul Boncheș”, a Gheorghe  Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.