Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat în conferința săptămânală de presă că patru străzi de pământ din cartierele sucevene Ițcani și Burdujeni Sat vor fi asfaltate. Este vorba despre străzile Ștefan Luchian, Crângului, Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea.

„Am aprobat deja indicatorii tehnico economici în Consiliul Local, iar acum urmează licitația”, a spus primarul Ion Lungu, care a mai adăugat că în prezent se toarnă primul strat de asfalt pe strada Lev Tolstoi, acolo unde s-a extins și rețeaua de gaz metan.

În ceea ce privește extinderea conductei de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat, Ion Lungu le recomandă tuturor locuitorilor străzii Lev Tolstoi să își facă branșamentele înainte ca strada să fie asfaltată.

„O să meargă consilierii mei, din poartă-n poartă, la toți cetățenii care locuiesc pe strada Lev Tolstoi pentru a-i informa că trebuie să se branșeze la gaz metan. Este responsabilitatea lor să suporte cheltuielile de branșare”, a spus primarul Lungu, care a subliniat că cel mai indicat ar fi ca toate branșamentele să fie făcute înainte ca strada să fie asfaltată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.