Primăria și Consiliul Local Coșna organizează, în perioada 31 august-1 septembrie, o nouă ediție a Festivalului Fructelor de Pădure, eveniment devenit deja tradiție.

Evenimentele vor debuta sâmbătă, 31 august, de la ora 9:00, când sunt programate mai multe întreceri sportive.
Duminică, 1 septembrie, începând cu ora 9:00, credincioșii sunt așteptații să ia parte la Sfânta Liturghie, la ora 12:00 fiind programată sfințirea monumentului „Unirea Principatelor Române”, în Curtea Școlii Gimnaziale Coșna, monument donat de părintele Dumitru Borgovan, cetățean de onoare al comunei.

Deschiderea oficială a festivalului este programată la ora 13:30, primarul Gavril Pardău urmând să susțină un discurs și să ofere diplome și distincții din partea administrației locale.

Paul Ananie, Grigore Gherman, Veteranii Junii Sibiului și Ceata Junilor, Constantin Bahrin, Călin Brăteanu, Ansamblul „Arcanul” USV, Dya și Etno sunt doar o parte dintre artiștii care promit să facă un spectacol de zile mari la Festivalul Fructelor de Pădure.
Pe scena din Coșna vor urca și Asociația „Speranța”, Ansamblul „Coșnecuța”, Ansamblul „Poienița”, Ansamblul „Plaiurile Dornelor”, Ioana Petran și Ionuț Candrea, Ansamblul „Firicel” din Vatra Dornei, Grupul folcloric „Flori de pe Dorna”.
Evenimentul va fi prezentat de jurnalista Raluca Bercea.

An de an găzduim acest eveniment, care a ajuns deja la a XIV-a ediție. Am pregătit un program deosebit pentru cei care vor veni alături de noi, în aceste zile de sărbătoare pentru comunitatea noastră. De asemenea, gospodinele noastre au pregătit cele mai bune dulcețuri, siropuri și băuturi pentru toți cei care vor să guste din aceste comori ale pădurii”, a declarat primarul comunei Coșna, Gavril Pardău.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.