Primăria Poiana Stampei, Parohia ortodoxă, Casa de Cultură și Biblioteca Poiana Stampei vă invită marți, 23 aprilie, în Săptămâna Patimilor, de la ora 13:00, la biserica nouă din localitate, la un Concert extraordinar de Pricesne susținut de îndrăgita artistă Paula Seling. Cunoscuta interpretă revine la Poiana Stampei cu emoție și bucurie, după ce, în urmă cu câțiva ani a susținut aici, tot în Săptămâna Patimilor, în Joia Mare, un concert caritabil de strângere de fonduri pentru reconstrucția bisericii, arsă în incendiu.
Alături de ea în program vor evolua Corala Mănăstirii Piatra Fântânele și grupurile vocale „Flori de merișor” și „Flori de pe Dorna”.
Se vor organiza o expoziție gastronomică și o expoziție de ouă încondeiate, cu vânzare, la care sunt invitați să participe toți meșterii populari.
„În acest an, în Săptămâna Patimilor, vom avea bucuria să o avem în mijlocul nostru pe Paula Seling, cea care ne-a mai încântat cu vocea ei și în 2015. Îi așteptăm pe toți credincioșii să primim în liniște și credință una dintre cele mai importante sărbători a creștinilor”, transmis primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.