În acest an, Iulius Mall a întâmpinat primăvara pe note muzicale, oferind publicului un mărțișor special. Sute de suceveni au răspuns invitației de a petrece seara de sâmbătă în compania Filarmonicii de Stat Botoșani și a îndrăgitei interprete Paula Seling.

Romantism, nostalgie, vivacitate și gingășie. Acestea au fost coordonatele spectacolului oferit de Iulius Mall tuturor celor care iubesc arta muzicală și care au dorit să își petreacă seara de sâmbătă participând la un eveniment special dedicat primăverii. Timp de o oră și jumătate, sute de suceveni și nu numai s-au reunit la etajul Iulius Mall pentru a marca prin muzică începutul sezonului verde. Vrăjiți de vocea Paulei Seling și de interpretarea excepțională a partiturilor selectate de Filarmonica de Stat Botoșani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, cei prezenți au primit mărțișorul muzical cu bucurie și inimi deschise. Dovada acestui fapt au fost ropotele de aplauze pe care publicul le-a oferit în schimbul cadoului ritmat.

Concert de Primăvară” a reprezentat un spectacol aparte pentru suceveni, combinând muzica pop cu cea clasică. Melodiile cunoscutei artiste Paula Seling au fost orchestrate simfonic, pentru ca publicul să se poată delecta cu triluri încântătoare, în ton cu energia noului anotimp. Acesta a fost modul prin care Iulius Mall și invitații săi au spus „bun venit” primăverii.

01 02