Dacă am auzit de nenumărate ori că oamenii politici nu au scrupule, în mod special în campania electorală, iată că o parte din ei fac o pauză și se dedică familiei. Candidatul Ioan Bălan a ieșit sâmbătă seară, alături de familie, în centrul municipiului pentru a asista la aprinderea beculețelor din bradul de Crăciun.

Sâmbătă, 1 decembrie, a fost un moment prielnic pentru oamenii politici să se întâlnească cu o mare parte a sucevenilor și să transforme evenimentele organizate în campanie electorală. Surpriza nu a fost mare să vedem că o parte din ei, pe tot parcursul zilei, au încercat să iasă în evidență, prin diferite discursuri în momente prost alese.

Surpriza a fost mare totuși să vedem că, în ciuda ocaziilor bune de a ieși în evidență și, probabil, a câștiga electoratul, o parte din candidați au ales ca această zi să fie respectată.

Ioan Bălan, spre exemplu, la evenimetul organizat în „Piața Tricolorului” a fost prezent doar pentru a urmări defilarea cadrelor militare. Primul eveniment la care Bălan nu a încercat să mai câștige voturi.

 

 

 

La inaugurarea parcărilor subterane din centrul municipiului reședință de județ a fost un al doilea moment în care Bălan ar fi putut lua cuvântul pentru a profita și a-și prezenta realizările avute în patru ani de când este deputat. A preferat să nu politizeze evenimentul.

 

 

 

În cele din urmă, seara, la aprinderea luminițelor ornamentale, Ioan Bălan a venit cu familia, în calitate de unchi, lăsând deoparte, din nou, calitatea de politician. Chiar și în campanie!

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.