Dacă am auzit de nenumărate ori că oamenii politici nu au scrupule, în mod special în campania electorală, iată că o parte din ei fac o pauză și se dedică familiei. Candidatul Ioan Bălan a ieșit sâmbătă seară, alături de familie, în centrul municipiului pentru a asista la aprinderea beculețelor din bradul de Crăciun.

Sâmbătă, 1 decembrie, a fost un moment prielnic pentru oamenii politici să se întâlnească cu o mare parte a sucevenilor și să transforme evenimentele organizate în campanie electorală. Surpriza nu a fost mare să vedem că o parte din ei, pe tot parcursul zilei, au încercat să iasă în evidență, prin diferite discursuri în momente prost alese.

Surpriza a fost mare totuși să vedem că, în ciuda ocaziilor bune de a ieși în evidență și, probabil, a câștiga electoratul, o parte din candidați au ales ca această zi să fie respectată.

Ioan Bălan, spre exemplu, la evenimetul organizat în „Piața Tricolorului” a fost prezent doar pentru a urmări defilarea cadrelor militare. Primul eveniment la care Bălan nu a încercat să mai câștige voturi.

 

 

 

La inaugurarea parcărilor subterane din centrul municipiului reședință de județ a fost un al doilea moment în care Bălan ar fi putut lua cuvântul pentru a profita și a-și prezenta realizările avute în patru ani de când este deputat. A preferat să nu politizeze evenimentul.

 

 

 

În cele din urmă, seara, la aprinderea luminițelor ornamentale, Ioan Bălan a venit cu familia, în calitate de unchi, lăsând deoparte, din nou, calitatea de politician. Chiar și în campanie!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.