Partidul Democrat Liberal se pregătește de alegeri în interiorul partidului. Pe data de 23 martie se va hotărî care este cel mai potrivit om la conducerea acestui partid.

Democrat liberalii s-au întâlnit astăzi, 23 februarie, la Consiliul Național de Coordonare al PD-L pentru a vota data Convenției Naționale Extraordinare a partidului și numărul de delegați. De la Suceava au fost prezenți mai mulți membri, printre care amintim de Nicoli Barbă, Vasile Ilie, Sanda Maria Ardeleanu, Viorel Seredenciuc și alții.

Cu tate că data propusă a fost 23 martie, Monica Macovei a cerut ca acest congres să fie programat în data de 30 martie. Blaga a acuzat-o de ironie și a motivat că în data propusă de domnia sa nu se poate organiza Convenția Națională Extraordinară a partidului și numărul de delegați deoarece este Paștele catolicilor. Mai multe replici dure au putut fi auzite în întâlnirea democrat liberalilor.

Numărul delegaților pentru viitoarea convenție a crescut considerabil în comparație cu anii trecuți, pentru acest an fiind acceptați 5 mii de delegați.

Gheorghe Flutur și Ioan Bălan au fost la prezidiu, în calitate de secretar general și secretar general adjunct.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.