Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, îl reneagă pe primarul PDL al municipiului reşedinţă de judeţ. Viitorul candidat al democrat liberalilor pentru fotoliu de primar este deputatul Colegiului Uninominal 2 Suceava, Ioan Bălan.

Într-un interviu acordat redacţiei SuceavaL!VE, Gheorghe Flutur a recunoscut faptul că fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a Partidului Democrat Liberal Suceava, Ion lungu, actual primar al muncipiului reşedinţă de judeţ, nu a mai trecut pe la sediul partidului, deci nu mai are activitate politică. Mai mult, acesta a accentuat faptul că Ioan Bălan este susţinut pentru candidatura la Primăria Suceava şi a dat de înţeles că Lungu a rămas pe dinafară. În materialul video următor vedeţi şi reacţia primarului Ion Lungu la declaraţia preşedintelui Flutur, dar şi laudele aduse deputatului Ioan Bălan.

Având în vedere faptul că acesta nu este de găsit la sediul Partidului Democart Liberal, probabil nu vom primi niciodată un răspuns de la dumnealui. Cert este că la alegerile din 2016, Ion Lungu nu va avea susţinerea PDL nici la Primărie, şi cel mai probabil, nici pentru parlamentare. Aşadar, va trebui să ghicim către ce partid politic se va îndrepta Ion Lungu, şi mai ales către ce funcţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.