Un bărbat de 37 ani din comuna Șerbănești a sesizat poliția despre faptul că a fost lovit de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

După spusele biciclistului, acesta se deplasa cu bicicleta în interiorul localităţii Frătăuţii Noi, iar la o intersecție a efectuat un viraj la dreapta, moment în care a fost acroșat de un autoturism care circula din sens opus.

În urma examinării bicicletei nu au fost descoperite urme de impact cu un autovehicul, respectiv julituri, zgârieturi sau alte avarii. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio cerebral, contuzie lombară stânga, etilism acut”, pentru care necesită un număr de 7 – 8 zile îngrijiri medicale și nu a rămas internat în spital.

Biciclistul  a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,51mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vinovat de comiterea accidentului se face biciclistul, care a circulat în timp ce se afla în stare de ebrietate, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.