Doi miri din Suceava au fost ţinta hoţilor imediat după nuntă. 17.800 de euro, banii de dar, au fost furaţi din locuinţa lor. Totul, în timp ce tinerii însurăţei petreceau la ciorba de potroace de a doua zi. Mirele susţine că vinovat ar fi chiar unul dintre vecini. 

După o nuntă de vis, euforia mirilor s-a risipit rapid. Chiar a doua zi, când cei doi miri au ajuns acasă de la ciorba de potroace, apartamentul le-a fost spart, iar banii făcuţi la nuntă au dispărut.

Mire: Sâmbătă am făcut petrecerea de după eveniment. Am lipsit de acasă între orele 15.00 şi 21.45. Când am ajuns acasă am constatat că geamul şi plasa sunt deschise. Soţia a fugit rapid la uşă. Şi în casă era totul vraişte.

Hoţul ar fi furat aproape 18.000 de euro din locuinţă. Camerele de supraveghere de la bloc ar fi scos adevărul la iveală. Doar că ele nu funcţionează.

Mire: Mai are câteva la activ prin Suceava. Tot aşa, case făcute, acelaşi stil. Stătea cumva la pândă, era speriat. Ori mai era cu cineva, ori aştepta să intre el. Ori stătea de şase acolo.

Vecin: Situaţii de genul ăsta în Româna se întâmplă destul de des. Sigur a fost cineva apropiat, nu are cum să fie cineva care nu cunoaşte situaţia.

Vecin: Ce părere? Nu e o părere bună, mai ales că locuiesc aici.

Poliţia a început cercetările. Dar banii încă nu au fost recuperaţi, iar cei doi însurăţei nu şi-au plătit toate cheltuielile cu nunta.

Mire: Am achitat ce am avut la sală acolo. A doua zi mai aveam de făcut nişte plăţi, cu nişte prăjituri, datorii la prieteni. 

Comisar șef Ionuț Epureanu, IPJ Suceava: Bărbatul a plecat de acasă, a lăsat un geam rabatat la apartamentul său. Acesta a fost forţat de către persoane necunoscute care au intrat în locuinţă şi-au sustras o sumă de bani. 

Mirii speră ca incidentul să nu le poarte ghinion.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.