Emilian Țehaniuc, colonel de pompieri în rezervă, devine director de cancelarie al prefectului Alexandru Moldovan de fiecare dată când, cel din urmă, devine prefect.

Pleacă împreună și se întorc împreună, Partidul Național Liberal, Filiala Suceava, fiind numitorul comun al celor doi.

Acesta este și motivul pentru care, pensionarul Țehaniuc își ia automat atitudinea înfumurată și se face că trece la treabă.

Excelent comunicator, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului, Țehaniuc a ajuns la nivelul la care oferă sfaturi presei sucevene în timp ce trimite pe grupul de comunicare informații privitoare la activitatea sau inactivitatea instituției.

Cel mai recent, Țehaniuc ne-a anunțat că se complică treaba, iar Covid-ul face puțin ravagii în rândul copiilor, motiv pentru care prefectul a cerut suplimentarea numărului de paturi, atât petru copii, cât și pentru adulți.

Ulterior, Țehaniuc a ținut să facă și niște mențiuni suplimentare, la modul că doar pare că e plin județul de oameni infectați, iar presa ar face bine să nu panicheze oamenii aiurea.

Nu este pentru prima dată când Țehaniuc vorbește când ar trebui să tacă.

„Cred că ar fi o știre de interes…”

„Cred că pe oameni i-ar interesa să le ziceți”, sunt doar câteva astfel de exemple de băgare în seamă nejustificată.

Excelenta strategie de comunicare a lui Țehaniuc prevede, așa cum ați putut observa și dumneavoastră, nenumărate conferințe de presă, informații în timp real și clarificări pe care nici nu apuci să le ceri, că le-ai și primit.

Nicio secundă pensionarul nu se află pe această funcție pentru completarea pensiei, pentru că a pupat poala popii, sau pentru că a purtat șosete galbene în bocanci, iar asta este de apreciat.

De altfel, este de apreciat și capitalul de imagine pe care i-l aduce pensionarul Țehaniuc, prefectului Moldovan, motiv pentru care, după atâta muncă, cu rost și fără rost, poate că ar fi nevoie de puțin repaos.

Pe loc repaos, Țehaniuc! Nu e lumea așa proastă precum crezi tu și nici nu suntem la controale ISU în județ.

Nu mai merge cum mergea, nu mai trage cum trăgea…!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.