Luni, 6 aprilie, în jurul orei 1:20, Secția 2 Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată telefonic de către agentul pază în cadrul Primăriei comunei Ipotești, cu privire la faptul că în curtea locuinței unui bărbaat din sat/comuna Ipotești, se află mai multe persoane suspecte  cu intenția de a sustrage bunuri.

În curtea casei nelocuite din sat/comuna Ipotești, au fost identificați trei tineri care la sosirea poliției au încercat să fugă însă au fost prinși.

Cu această ocazie s-a stabilit identitatea persoanelor în cauză, după cum urmează: A.C. de 17 ani din sat/comuna Ipotești; M.S. de 15 ani cu domiciliul în sat/comuna Ipotești și L.S. de 15 ani cu domiciliul în sat/comuna Ipotești.

Din cercetările efectuate s-a constat că cei trei tineri au pătruns în curtea locuinței, în atelierul de tâmplărie, au căutat bunuri pentru a le sustrage însă nu au reușit să sustragă bunuri întrucât au fost  depistați.

S-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „tentativă la comiterea infracțiunii de furt calificat”, cercetările fiind continuate de Postul de Poliţie Ipotești.

Totodată în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale a susnumiților pentru nerespectarea OM nr. 3/2020  în sumă de 1  000 lei fiecare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.