Casa Răzeșului, un loc de basm de la poalele Călimanilor, pregătește bucate alese, trasee incredibile, precum și vizite la obiective turistice din zona de munte a județului Suceava. Întreaga ofertă turistică a fost prezentată de proprietarul Casei Răzeșului, Liviu Bazarcă, și la Târgul de Turism al României, de la Romexpo. Asemeni turismului din țările europene, și la Casa Răzeșului oaspeții pot opta pentru o ofertă „ultra all inclusive”.

„Avem un pachet ultra all inclusive, iar cei care îl aleg se pot bucura de vizite la mănăstirile din zonă, de trasee în Munții Călimani, precum și de vizite la  izvoarele de apă minerală din Țara Dornelor. De asemenea, mâncarea, sută la sută naturală, fără e-uri și fără conservanți, precum și tăria specifică zonei, pot fi consumate fără limită”, a declarat Liviu Bazarcă, proprietarul Casei Răzeșului.

În ceea ce privește gastronomia, cu toții știm că în Bucovina se mănâncă extrem de bine, diversitatea etnica punându-și amprenta asupra bucătăriei, bucatele tradiționale fiind dintre cele mai variate. Poate că ar trebui să știți că toate bucatele pregătite în unitatea turistică din comuna Panaci sunt produse în casă, din ingrediente BIO, de la munte.

Turiștii care aleg să vină la noi de Paște, se pot implica, inclusiv, în prepararea mâncării. Adică, noi îi vom putea învăța cum să prepare produse lactate și le vom arăta fiecare etapă prin care trece laptele. Cu siguranță, oamenii vor fi încântați să mănânce brânză și smântână făcută de mâna lor”, a explicat Liviu Bazarcă.

Oferta Casei Răzeșului este cu atât mai complexă cu cât turiștii se pot înfrupta și din purcelușii și berbecuții gătiți la proțap, după o rețetă asemenea celor folosite în bucătăriile boierilor de odinioară.

Este un bun prilej astăzi, pentru toți cei care calcă pragul Casei Răzeșului să trăiască experiența vieții autentice, tradițiile și datinile din Ținutul Dornelor fiind aici la loc de cinste. De asemenea, răzeșul își propune, în cadrul atelierului de încondeiat ouă pe care îl va organiza, să arate câtă migală, răbdare și precizie presupune arta încondeierii ouălor.

În ceea ce privește ofertele de Paște, acestea au fost prezentate și în cadrul Târgului de Turism al României, de la Romexpo, unde pensiunea a reprezentat partea gastronomică din Bucovina.

Potrivit Centrului Național de Informare Turistică Suceava, Târgul de Turism al României, ediţia XLI, este cel mai important eveniment de profil din România, ce se axează pe promovarea turismului cultural, rural şi de business, turismului de tratament, turismului de aventură sau pelerinaje.
Cu acest prilej au fost prezentate ofertele turistice specifice Sărbătorilor Pascale din Bucovina şi ofertele generale pentru sezonul de vară 2019.
Toți cei care își doresc să petreacă un sejur de vis, într-un peisaj desprins parcă dintr-o poveste, trebuie să știe că Pensiunea Casa Răzeșului se află în localitatea Drăgoiasa, comuna Panaci, la 27 km de Vatra Dornei și are facilități Ultra All Inclusive. Zona de răsfăț de la Casa Răzeșului se compune dintr-o privelişte ce îți răsfață și reface ochii și mintea și reprezintă o oază de relaxare unde poți beneficia și de acupunctură, auriculoterapie, masaj de relaxare, masaje terapeutice, masaje anticelulitice și masaj de revigorare.

De asemenea, locul este dotat cu saună, ciubărul răzeșului și piscină. Din dotare nu lipsesc nici mesele festive, grătarul, terasa, proțapul și multe altele. Restaurantul are 68 de locuri ce vă întâmpină cu mâncăruri alese, tradiționale. Prin intermediul pachetelor ofertate, se vor face drumeții în Munții Călimani și împrejurimi, precum și echitație și apoi petreceri de seară la foc de tabără.
Munții Călimani se află la o distanță de 40 km de Casa Răzeșului, iar orașul Câmpulung Moldovenesc se află la 70 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava, situat la 150 km de Casa Răzeșului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.