Recent, prin scrisori de susținere, înmânate doamnei deputat Sanda-Maria Ardeleanu, pensionari și asociații de pensionari au ținut să își exprime sprijinul pe care au decis să i-l acorde la alegerile din 9 decembrie.

 Ultimul mesaj a venit din partea pensionarilor din sistemul public care își motivează susținerea având convingerea că astfel vocea lor va putea fi auzită în Parlamentul României. Pensionarii doresc o lege unică a pensiilor și o singură lege a salarizării funcționabile precum și continuarea reformei în justiție și în învățământ.

 “Pensionarii au decis să facă această opțiune de susținere și pentru că ei nu pot fi de acord cu incompetența și corupția din actuala guvernare, cu lipsa de respect față de lege care a condus la scăderea nivelului de trai în ultima perioadă. Sprijinul lor vine și pentru că își doresc să fie reprezentați în Parlament de un om onest, competent, implicat, corect și fără interese financiare și nu de cei asupra cărora planează suspiciuni cu privire la averi, afaceri, respect față de lege și instituțiile statului,” se arată într-un comunicat de presă emis de  Sanda Maria Ardeleanu.

De altfel, pe întreaga durată a campaniei electorale, foarte mulți pensionari au venit alături de Sanda-Maria Ardeleanu și Gheorghe Flutur. Pensionarii au fost printre primii care au semnat pentru proiectul « Suceava-capitală de regiune. »

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.