Alexandru Salup, președintele tinerilor liberali suceveni, dezaprobă modul în care PSD a început campania electorală și cere social-democraților să nu mai mintă populația.
Mai precis, pensionarii au început să primească, odată cu pensia, şi un material electoral din partea PSD, care conține mesaje împotriva liberalilor despre care se spune că vor reducerea salariului minim pe economie, dar și oprirea tuturor ajutoarelor către pensionari, pentru bolnavii de cancer și alte categorii vulnerabile.

„Din păcate, înainte de a intra în campania electorală, după cum au fost obișnuiți din partea Partidului Social Democrat, pensionarii au fost primit, pe lângă pensia pe care o așteptau, de un ziar. Sincer, ne așteptam la o mărire a pensiilor, o mărire a punctului de pensie, să vedem că nu mai există pensii sub 600 de lei, însă ei înțeleg cu totul altfel să conducă România. Tineretul Național Liberal nu este deloc de acord cu acest gen de a începe campania electorală, să ne prezentăm în fața cetățenilor cu un simplu ziar, în care nu vedem nimic altceva decât foarte multe realizări, foarte multe absorbții de fonduri europene, cum că agricultura duduie, numai că, din păcate, după cum vedeți și dumneavoastră, nu găsim nimic despre investiții în țară, despre șosele ocolitoare, drumuri sau subvenții în agricultură. Însă, o să vedeți și dumneavoastră, conform spuselor, poate numai la București au fost făcute aceste majorări și venituri colectate la bugetul de stat, cum nu au mai fost făcute niciodată până acum în România. Ca reprezentant al tinerilor, îi rog pe cei de la PSD să nu mai folosească Poșta Română pentru a distribui aceste ziare, aceste materiale publicitare și să ducă o campanie civilizată, de anii 2019, de o generație «20-20», cum se poarta la dumnealor”, a declarat Alexandru Salup.

 

925.000 de lei pentru livrarea materialelor

 

Reprezentanţii Poștei Române spun că în perioada de precampanie pentru alegerile europarlamentare din mai, instituția a trimis oferte fiecărui partid, formaţiune şi candidaţilor independenţi pentru promovarea serviciilor de distribuire neadresat,

„Poşta Română distribuie materialele de promovare PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, pe baza unui CONTRACT COMERCIAL PLĂTIT. Modalitatea de distribuţie este stipulată în contractul dintre părţi şi este specifică serviciului POSTMESAGER PLUS. Valoarea contractului este de 925.000 lei care au fost deja viraţi companie”, a transmis Poşta Română, la solicitarea G4Media.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.